A Miért-ek

Miért használunk ilyen eszközöket, avagy fűszer a szexben a vibrátor?

Sokan kérdeztetek és mellette mi is leakartunk írni pár dolgot, hogy ne csak a “száraz” teszteket kapjátok, hanem legyen valami ami megnyugtat, kedvet csinál, ami miatt bélévágháttok egy ilyen felfedező útba a szexuális játékszerek világába.

Mi ajánljuk nem bánjátok meg, és természetesen továbbra is kérdezhettek az info@szexjatekblog.hu e-mail címen vagy a https://www.facebook.com/Szexjátékbloghu-155343431519087/ Facebook oldalunkon.

Miért is jók ezek az eszközök/kiegészítők?
Miért érdemes használni őket?
Mire kell figyelni?
Miért változtatja meg az együttlétet?
Miért félünk tőle?
Nem akarom, hogy konkurencia legyen a ágyban.
A párom miért kényeztesse magát. Ott vagyok én.
Lehet ezeket közösen is használni?
Miért jobb a G-pont vibrátor?
Miért jó, hogy rezeg?
Lehet, hogy a páromnak sokkal jobb a játékkal mint velem?

Miért is jók ezek az eszközök/kiegészítők?

A legfőbb szempont az az, hogy ezek segítenek olyan szexuális területek felfedezésében, amit normál aktus során nagyon nehézkes vagy lehetetlen elérni. Így érzékeket pontokat tudsz stimulálni, ami olyan élvezetet tudnak okozni ami talán még számodra sem ismert.

Miért érdemes használni őket?

Mert alapvetően a szexuális élet, igények változnak még ha nem is veszed észre és lehet hogy pont így éred el azt az “örömöt” amit nem is tudtál, hogy létezik, mert soha sem kerested.

Mire kell figyelni?

Ami a legfontosabb a síkosság.
Legtöbbször a természetes nedvesség nem elegendő és így nagyon könnyen vaginális, anális vagy a szeméremajkak sérülését lehet okozni aminek a gyógyulási ideje nagyon hosszú, Ezért nagyon ajánlott a síkosító használata, a játékszerekhez mindenképpen vízalapú síkosítót használjunk, mert a szilikon alapú károsíthatja az eszközt. Nagyon sok jó síkosító létezik célszerű körülnézni a shopokban, és akár tanácsot is kérni.
A méret.
Kedves Férfiak elsősorban hozzátok szólnánk, Itt tényleg lényeges a méret, Párotoknak ne feltétlenül úgy nézzétek, hogy megveszem a legnagyobbat, mert csúnyán pórul járhattok. Érdemes először vékonyabb rövidebb változattal próbálkozni mert ti nem feltétlenül érzitek, hogy mi az ami kényelmes, melyik az ami még nem feszít túlságosan.
Tehát a játékszerek olyan eszközök amiknek változatos formavilága és mérete miatt körültekintőnek kell lenni.
Mert, a vaginába vagy análisan behelyezhető eszközök nem minden esetben olyan méretűek mint amilyennek gondoljuk, kezdjünk kisebbel és utána fejlesszük.

Mindezek ne tántorítsanak el senkit, csak figyelni kell a választáskor, mi minden tesztünknél kitérünk rá, hogy kiknek ajánljuk és a méreteket is leírjuk.

Miért változtatja meg az együttlétet?

A szexuális együttlét az a legintimebb elfoglaltság, éppen ezért beszéljétek meg egymással, hogy mi az amit bevállaltok, kipróbáltok, nehogy kudarc legyen belőle. Az együttlét természetesen meg fog változni legtöbbször jó irányban, Egy új színt visz a szexuális életbe, legyen ez egy új póz, új látvány, esetleg új hangok amiket az élvezetnek köszönhetően kiadtok. Nekünk is kellett idő mire megbirkóztunk a korlátainkkal, de most már az együtt létek részévé vált.

Miért félünk tőle?

Ez természetes, furcsa formák, érdekes anyagok, de legfőképpen azért félünk, hogy mit fognak szólni, vagy mit fog a párunk szólni, ezt sajnos mi sem tudjuk megmondani, de szerintünk nincs semmi rossz benne ha kiszélesítjük a vágyaink határait, és egy kis fűszert adunk az örömszerzéshez. Ha nagyon nem bízunk abban, hogy párunk nem megy bele óvatosan vezessük fel neki kérdezzük meg tőle mit gondol róla, van-e kedve kicsit “játszani”, mivel manapság már nem mondható “perverznek” ez a fajta együttlét.
Mit szólnak mások? Erre se tudjuk a választ, de véleményünk szerint nem is feltétlenül kell tudniuk. Hála égnek a legtöbb szexshop már odafigyel a csomagolásra így nem igazán van esély a lebukásra és otthon a legtöbb embernél van olyan fiók, szekrény ahova senki más nem fog benyúlni, vagy esetleg még zárható is.

Nem akarom, hogy konkurencia legyen a ágyban.

Ez általában a férfiak mondják, de a nőknek is rosszul tud esni ha összetalálkoznak egy művaginával a párjuk szekrényében.
Nem feltétlenül kell úgy gondolni rá mint konkurencia, ez is más az is más, mindennek megvan a maga szépsége.
Csak gondoljátok végig, milyen lehet látni ahogy, a partnered élvezi a helyzetet. Vagy ahogy egymást tudjátok kényeztetni kicsit máshogy.

A párom miért kényeztesse magát. Ott vagyok én.

Ne legyünk önzők… A szexualitás egyik lényege, hogy nem csak mi vagyunk, kölcsönös élvezetek a legjobbak, de ne sajnáljuk a másiktól az élvezetet, van amikor csak arra van szükségünk, hogy egyedül, kiélvezzük a “csendet”. Ez nem rossz és nem kell féltékenynek lennünk, nem azért van mert úgy jobb hanem mert most csak a saját gondolataink között szeretnénk megpihenni. Ami fontos semmi képen ne szedjük le a fejét az adott embernek, ez egyfajta kikapcsolódás.

Lehet ezeket közösen is használni?

IGEN! Nagyon sok termék van amit csak közösen lehet használni pl. szerelemhinta, de az örömszerzők, vibrátorok csiklóizgatók, dildók, Művaginák(Műpuncik) közösen is használhatók, mivel együtt élvezetesebb is lehet, nem mindent tudunk a saját kezünkkel, karunkkal a megfelelő helyre igazítani, hogy azokat a bizonyos pontokat is elérjük, és egy kis segítséggel élvezetes perceket órákat lehet eltölteni amit újra és újra meglehet ismételni, így egyre jobban egymásra tudtok hangolódni.

Miért jobb a G-pont vibrátor?

Nem feltétlenül mondhatjuk azt, hogy jobb csak segíthet azt az elbújt kicsi pontot megtalálni amit legtöbb esetben nagyon nehézkes, ezt a különleges formájú g-pont vibrátorokkal, izgatókkal könnyebb ingerelni és tapasztalatból mondjuk az egyik legjobb élvezetet tudja nyújtani.
Ami lényeges ne keseredjünk el ha nem sikerül, próbálkozzunk újra, nincs mitől félnünk elrontani nem tudunk semmit, épp ellenkezőleg ha sikerül megtalálnunk a későbbiekben akár normál szex során is könnyebb lehet odatalálni, vannak akik megijednek amikor megtalálják mert hirtelen nagy élvezetet okoz aminek több fajta hatása is lehet, pl.: vizelet ürítési inger, ezek is természetesek, ha nagyon zavaró álljunk meg és később próbáljuk újra. Fontos leszögezni hogy ha már megemlítettük ezt az ingert nem feltétlenül jelenti azt hogy amikor elérünk a csúcsra a vizelet távozni is fog.

Miért jó, hogy rezeg?

A rezgésnek stimuláló hatása van, ami azokat az idegvégződéseket izgatja amik nagy mértékben elősegítik az élvezet fokozását, átélését. Az egyik legjobb dolog.

Lehet, hogy a páromnak sokkal jobb a játékkal mint velem?

Nem. Nem valószínű csak vannak olyan helyek amiket sajnos mi nem tudunk elérni, megfelelően izgatni. Ezekben segítenek ezek az eszközök. A kiadott hangok vagy amit látunk az lehet csalóka is, pont az előzőekben leírtak miatt.
Más nem lehet összehasonlítani a kettőt alapvetően, ezért mondhatjuk azt hogy nem kell ezen gondolkodni, hogy jobb e vagy sem.

Köszönjük ha végigolvastad, reméljük segíthettünk.
Amennyiben további kérdések érkeznek be hozzánk, frissítjük ezt az oldal.

További  jó “játékot” kíván a szexjátékblog.hu párja