Svakom Vibrátorok tesztjei

Svakom – Barbara

Elöljáróban nagyon köszönjük a VÁGYAIM.HU Munkatársainak, hogy megleptek minket a Svakom Barbara örömszerző tesztelési lehetőségével.

Svakom – Barbara

Puha, rezeg, pulzál,vízálló, intelligens és képes arra, amire kitalálták, a legmagasabb szintű örömszerzésre minden ponton.

A termék ITT megtalálható!
http://www.vagyaim.hu/svakom-barbara-akkus-rovid-csiklokaros-vibrator-piros

Mit is kapunk…

A dobozban található a örömszerzőn kívül egy USB-s töltőkábel, amivel mindenhol, használatra készre tölthetjük az eszközt, egy bársonytasak hogy megvédjük a károsodástól esetleges koszoktól, használati utasítás ami, részletezi hogyan is kell kihasználni a sok élvezetes funkciót, valamint a Svakom termékekhez mindig is kapcsolódó garancia kártya és a figyelmeztetések leírása.

Barbara_14

A formatervezés telitalálat, a fejénél apró redők találhatók amik a g-pont megfelelő izgatását teszi lehetővé, bár látszatra nem olyan mélyek a barázdák lehet érezni és pont annyira és pont ott ahol kell ez köszönhető annak is, hogy az alakja miatt pont oda kerül ahova kell.
Túl sok a „pont” de sajnos pontosan csak ezekkel a pontokkal lehet leírni milyen pontosan, találja meg a megfelelő pontot, azért, hogy pont tökéletesen élvezzük. 😀
Amit megfigyeltünk rajta az anyaga nagyon puha, érzéki tapintást kölcsönöz, viszont nem kell bele erőteljesen „kapaszkodni” hogy nehogy kicsússzon a kezeink közül.

 

A várva várt használat

Svakom - Barbara IMG_2359

Lelkesen belevetettük magunkat a használatába és nem csalódtunk, olyan élvezetet tud nyújtani amit idáig egyik tesztelt termék sem. Ajánljuk mindenkinek nyugodt szívvel, mert nem csak a tapasztaltak tudják kihasználni a lehetőségeit hanem kezdőknek is nagyon jó és új dolgokat tud megmutatni.

A már fentiekben említve a nem kell annyira szorítani, mert nem fog eltűnni a kezünkből, a bekapcsolás egyszerű, a Svakom (S) gombot hosszan (kb. 2 másodperc) az örömszerző bekapcsol, és már használhatjuk is, és itt jön az igazán élvezetes része, a kezelőgombokkal lefelé, felfelé mutató nyilakkal tudjuk állítani az erősséget, viszont itt figyelni kell arra, hogy csak lassan tudjuk állítani, a következőkben leírjuk majd miért, nagyon széles tartományban állítható, az egészen finomtól az erőteljesig.

IMG_2366

Miért ne nyomjuk gyorsan egymás után a nyilakkal ellátott gombokat, azért mert azok nem csak az intenzitást állítják, hanem ha egymás után gyorsan kétszer megnyomjuk módot váltunk.

A mód váltás…
7+1 lehetőség található, az egyszerű rezgéstől, a pulzáláson át a váltogatott mód (egyszer a fej rezeg utána a klitorisz kar, lassan induló, gyorsan induló, folyamatosan változó.
Mind nagyon élvezetes, de ezt inkább mindenki magának tapasztalja ki, melyik a kedvence.

A +1 mód, erről igazából csak nagybetűkkel lehetne beszélni. A Svakom Intelligens mód…
hogyan is találjuk meg, a (S) gombot röviden megnyomva a „játék” átáll a gyártó által kifejlesztett speciális Svakom módba, Ilyenkor egy előre összeállított ritmikus és folyamatosan változó örömszerzésben lesz részetek, ami nem csak jó hanem nagyon jó… Pont úgy és pont akkor vált amikor kell, garantált a megfelelő élvezet, arra készüljetek fel hogy nehéz lesz visszafojtani a torkunkat elhagyó hangokat.

Vízállóság: A gyártó gondolt arra, hogy nem feltétlenül csak a hálószoba rejtekében szeretnénk használni, nagymértékben vízállóvá tette, még a töltő csatlakozónál is ahol a legtöbb ember frászt kap, hogy be fog folyni, és nem, kibírja.

Egy kis technika

A Barbara örömszerzőt két különálló erős motorral szerelték, amit külön is lehet használni a különböző módoknak köszönhetően.

Akkumulátora mintegy 430mAh, nem kell megijedni nem olyan kicsi, mint aminek hangzik, 2 óra használatot tesz lehetővé, ami igen csak szép teljesítmény, amellett, hogy a teljes töltés 1.5 órát vesz igénybe.

FIGYELEM!!! Amikor úgy gondoljuk, hogy sokáig nem fogjuk használni, töltsük fel ezzel is megakadályozva az akkumulátor károsodását.

Vízálló nem kell félnünk a károsodástól még a töltő csatlakozónál is megfelelő a szigetelés nem kell aggódni, hogy majd ott beszivárog.

Anyaga, puha kellemes tapintású, hajlékony klitoriszkarral.

Méretei, a fejrésznél 3 cm-es átmérő, vékonyabb részénél 2 cm a behelyezhető hossz 10 cm, a klitorisz kar 1cm-es átmérővel rendelkezik és 4cm-es hosszal.

IMG_2367

Összesítve:

AJÁNLJUK!!!
A megfelelő kialakítás, a különböző módok, a puha kényeztető érzés amit képvisel. Megéri megtapasztalni az eszköz nyújtotta lehetőségeket.

Formatervezés 9pont a 10ből

Vibráció: 9 pont a 10ből

Anyaga: 10 pont a 10ből

Hang: 9pont a 10ből

Extra funkciók 9 pont a 10ből

Összesen: 46pont a 50ből.

Pozitívumok:

  • Kényelmes
  • Puha tapintás
  • Halk működés
  • 7+1 mód

Negatívumok:

  • Töltési idő 1.5 óra

 

Élvezetes órákat éltünk át a Svakom – Barbara örömszerzőjével és bátran ajánljuk kezdőknek és tapasztaltaknak egyaránt.

Mindenkinek jó „játékot” kíván a szexjatekblog.hu párja

Még szintén kedvelheted...