Close2You Vibrátorok tesztjei

Smile – Flexi Lover

Amit érdemes kipróbálni. Rugalmas, vibrál és eléri a megfelelő pontot.
Egy nagyon ígéretes G-pont vibrátor.
SMILE – Flexi Lover

Nagyon köszönjük a Vágyaim.hu munkatársainak, hogy megadták nekünk a lehetőséget a termék tesztelésére, reméljük a későbbiekben is partnerek leszünk a tesztelésben.

A termék ITT megtalálható!
http://www.vagyaim.hu/smile_flexi_lover___rugalmas_g_pont_vibrator_szeder_10602

Bemelegítés – avagy a nylontasak, amit átvettünk

A tesztelésre szánt terméket az éppen ott tartózkodó eladótól vettük át, már többször is jártunk az üzletben és elmondhatjuk csak pozitív tapasztalatokat szereztünk, nem azt éreztük, hogy „kivagy te és mit akarsz” hanem kedves, udvarias módon közelítették meg az eladást/átadást.

Mint már említettük, több alkalommal is meglátogattuk már az üzletet, tettünk fel kérdéseket is, amire készségesen válaszoltak, és segítettek eligazodni a széles termékpalettán, kiválasztva a megfelelő formájút, méretűt, és közben nem kellett zavarban lennünk.

A csomagolást tekintve személyes átvételnél is odafigyelnek a diszkrécióra egy általános, de nem átlátszó, fekete, feliratnélküli nylon tasakban kaptuk meg a terméket. Ami már önmagában elegendő lenne elrejteni a vibrátort a kíváncsi szemek elől, de itt kell még hozzáfűznünk valamit, figyelnek arra is, hogy méretben passzoljon, nem lóg ki, nem látszódik a körvonala. Tehát nyugalom a személyes átvétel is diszkrét nem csak a kiszállításos.

EZ IGEN…

IMG_1988

A SMILE széria Flexi Lover vibrátorát sikerült kezeink közé kapnunk, doboza felettébb dekoratívan lett elkészítve, már itt észreveszi az ember, hogy nem egy átlagos minőségű termékről lesz szó.

A doboz tervezésénél nagyörömünkre odafigyeltek arra a tényre, hogy higiéniai szempontból nem célszerű felbontani a terméket eladás előtt.
Ezért legtöbbször megtekinteni se tudjuk az általunk választott „játékot”.
Itt viszont az eleje nyitható és így teljes valójában megtekinthető, miközben nem „koszolódik” össze, mert védi a kis ablak a dobozon.

IMG_1983

Kibontás – mint a „gyerek” az új „játékával”

A dobozban található egy leírás, ami sajnos tucat leírás, ami igazából csak a biztonsági óvintézkedéseket taglalja, valamint az elemek behelyezését szeretné nekünk megmutatni, csak sajnos az illusztrációk egyike se mutatja azt a terméket, ami a kezünkben van.

A leírás hiányosságának ellenére könnyen kinyitható az elemtartó egy negyed fordulattal és csak egyféle képpen lehet visszatenni.

A vibrátor

A mi elsőre is megfogott minket, hogy az alakja és a kialakítása nem mondható ijesztőnek, mint néhány méretes nemi szervet ábrázoló változatnál.
Kulturált vonalak, NAGYON lágy tapintás, már-már el se hisszük.
Tapintásra puha gumi, ami kellemes érzetet nyújt, és nem csak egy vékony réteg, nem kell félni, hogy elkezd lekopni.
Egy gond van csak ezzel az anyaggal… Vonza magához a port, szöszöket, és igen nehéz leszedni róla, így ajánlanánk mindenkinek, hogy valamilyen kis tasakot szerezzen hozzá (pl.: bársonytasak, a vágyaim.hu webshopjából) ha nem akarjuk a dobozát megtartani.

Első próbaindításra meglepődtünk, az anyaga a vibrációt szépen elvezeti a szükséges helyre, de mégis a legintenzívebben a fejénél rezeg, igen a fejrésznél található a vibrációs motor, amit sikeresen nagyon halkra sikerült megoldani, így lehettek ti a hangosabbak az ágyban, nem fog zavarni titeket.

 

Kellemeset az élvezetessel

A megfelelő előkészületek után a használatba vételkor egy nagyon fontos tényezőt vettünk észre, amit más változatoknál nem jellemző, a markolat kialakítása.
Hiába csúszik a kezed ezt akkor is meg tudod fogni, a kis peremek az elemtartó körül megfelelő tapadást biztosítanak, hogy el ne veszítsd az uralmat a játék felett.

A markolaton 2db gomb található az egyik a bekapcsolásért felelős, aminek a megnyomása után egy halvány piros LED világítás kapcsol be, jelezve, hogy készen áll a használatra, a másodikkal, ami egy hullám jelet ábrázol a vibrációs módok válthatók.

IMG_1999IMG_1996
Teljes egészében hajlékony, mind a fej mind az elvékonyodó rész rugalmas, így ténylegesen a megfelelő helyre tudjátok irányítani. Nem nyúlik, van tartása, mégis úgy és oda irányítod, ahol megtalálhatod vele még esetleg AZT a pontot is, ahol vagy azokat a hangokat fogod hallani, ami miatt a szomszéd, átdörömböl vagy csak egyszerűen azt, hogy igen…igen…IGEN…!!! Nekünk például sikerült.

7 vibrációs ritmussal rendelkezik: gyengéd, közepes, erőteljes, és még 4 különböző ritmus minta, mindegyik kiválóan teljesít.
A vibrációban is találtunk még egy pozitívumot, nem igazán rezgésnek érződik, hanem pulzáláshoz hasonít, ami még nagyobb élvezetet tud teremteni.

Méretei megfelelőek akár szűkebb illetve, rövidebb vaginával rendelkező hölgyeknél is, mivel fejrésze 3,2cm elvékonyodó része 1,5cm, hossza pedig a fejrésznek 4-5 cm és mindezek megkönnyítik a behatolást és közben is kényelmessé teszik.

„Végszó”

Nekünk felettébb boldog pillanatokat okozott idáig a Flexi Lover vibrátor, néha még olyan élvezetes területeket is megtaláltunk vele, amiket nem igazán gondoltuk, hogy lehetséges.

A termék megfelelő élvezetet tud nyújtani pároknak és egyedülállóknak is egyaránt.
Intenzív ugyanakkor rendkívül kellemes a használata és el tud repíteni akár arra a csúcsra is, amiről legtöbben csak álmodoznak.

Kinek ajánljuk?
Kezdőknek, tapasztaltaknak, és a termék látványa miatt akár szégyellőseknek is, mivel ténylegesen a letisztult kialakítás miatt nálunk is szívesebben kerül elő a fiókunkból, mint más eddigi termékek.

IMG_1990

Pozitívumok:

– Halk
– Puha tapintású
– Kényelmes
– Nem csúszik ki a kezünkből.
– 7 vibrációs mód
– Megnyugtató kinézet

Negatívumok:

– Könnyen összeszedi a szöszöket
Mindösszesen meg vagyunk elégedve a SMILE – Flexi Lover rugalmas, g-pont vibrátorával, és mindenkinek ajánljuk. Reméljük kedvet kaptatok hozzá…

Mindenkinek jó „játékot” kíván a szexjatekblog.hu párja

Még szintén kedvelheted...