OHMIBOD Club Vibe 2

OHMIBOD Club Vibe 2 – vibrációs bugyi (zenei vezérléssel)

Vibrációs bugyi, a zene élményének fokozásáért…

Itt kapható:

Erotikashow.hu – OHMIBOD – Club Vibe 2

 Mit is kapunk…

Kibontottuk teszteltük és ajánljuk, erőteljes vibráció 5 előre programozott vibrációs minta.

Igazából már az első mondatunk is majdnem mindent elmond a termékről, de…..

Ez nem egy sima vibrációs bugyi, sokkal többet tud annál.

Mi van a dobozban: Találunk benne egy képekkel illusztrált angol nyelvű leírást, USB-s töltő kábelt (mivel a vibrációs fele belső akkumulátorral rendelkezik), fekete csipkebugyit, egy kis tasakot a bugyinak vagy az eszköznek.  valamint a vibrátor rész és a távirányító és a hozzá tartozó 23A-s elem…

Igen távirányítós, méghozzá vezeték nélküli, így bátran átadhatod az irányítást a párod kezébe, vagy a hangosabb zenehallgatás közben érezheted a zene ütemét rezgésként. Bevalljuk, igen csak érdekes de élvezetes időtöltés a zene ilyenfajta kihasználása.

Amikor valami beindul…

Az anyagát kialakítását tekintve megfelelőnek bizonyul, a vibrációja erőteljes, passzol is a helyére ahova kell, annyi egyedül a probléma ha a hölgy felhasználónak a szemérem ajkai kicsit nagyobbak, valamint ha a csikló mélyebben bújik meg az ajkak között, mert ezekben az esetekben a rezgés nagy része elveszik, így is használható és élvezetes, de személyes véleményünk szerint az eszközön található domború felületet kicsit nagyobbra terveznénk.

A tapintása sima egyenletes, nem bántó, így akár hosszabb ideig tartó viselet, esetén sem valószínű, hogy kényelmetlenné válik.

A LÉNYEG!!!

Amiért a nevét is kapta ez az örömszerző, CLUB VIBE… az az, hogy a távirányítóján helyet kapott egy kis mikrofon is ami figyeli a külső zajokat, és ha elér egy bizonyos szintet beindítja a rezgést, A mikrofon érzékenysége a hangszóró ikonnal ellátott gombbal állítható 5 fokozatban. A tervezők ténylegesen arra szánták hogy bulizás közben a klubban , a hangos zene működésre bírja így sajnos halkabb hangok esetén olykor még a legmagasabb érzékenység mellet sem működött vagy, csak igen keveset.
Minden esetre kipróbáltuk több élethelyzetben is, volt amikor a beszédhangunkra is reagált, és már már viccesnek mondaható volt… de sajnos az intenzitása nem volt elég ahhoz, hogy megtörténjen a csoda…
Aki nem tudja elképzelni miről is beszélünk nézze meg a Csúf Igazság című film vacsorajelenetét… Sajnos nekünk nem sikerült ilyen élvezeteket előcsalni belőle… legfőképpen azért mert kell hogy legyen egy kis alapzaj mert kihallatszik a motor zaja és ezzel pedig senkit nem szeretnénk zavarni…

A klubban való használat már inkább intenzív volt, így tényleg elmondható amire kitalálták arra tökéletes.

A mikrofon nélküli módok, amikor a előre beprogramozott mintákból választhatunk.  Megtalálható köztük az erőteljes és a gyengéd rezgések is, valamint a ritmusosak is, itt viszont már a ti fantáziátokra bízzuk a használatát, egyedül, kettesben, többen… de vigyázzatok ha a helyén van és megfelelő a rezgés intenzitása nehéz lesz mosoly, és egyéb hangok nélkül átvészelni a használatát, valamint fokozatos elővigyázattal használjátok, hogy másokat ne zavarjatok vele.

 

Technikai részletek

Bőrbarát anyagok felhasználásával készült, amit anatómiailag már már majdnem tökéletes.
A vibrációs része újratölthető akkumulátorral rendelkezik.
Vezeték nélküli távirányító ami mikrofonnal van ellátva a hang vezérléshez
Leírása szerint akár 5-6 méteres távolságból is irányítható, nekünk sajnos csak a 2-4 méter sikerült, de ez sok mindentől függ.
Erős, és viszonylag halk motor.
A gyártói leírások szerint 4 órányi folyamatos üzemet bír 2-3 óra töltés után, ezt megcáfolni nem tudjuk, mert nem használtuk ki teljesen az időtartamot.
Méretei: 9,5 x 4,4 x 1,3cm
Súlya: 65g
5 beépített, válaszható, vibrációs ritmus.
A távvezérlő 1db 12V-os, A23 típusú elemmel működik.

 

Összesítve:

AJÁNLJUK!!!
Formatervezés: 9pont a 10ből

Vibráció: 9 pont a 10ből

Anyaga: 10 pont a 10ből

Hang: 7pont a 10ből

Extra funkciók 10 pont a 10ből

Összesen:  36pont a 50ből.

Pozitívumok:

  • Zenei vezérlés
  • Vezeték nélküli távirányító
  • 5 programozott vibrációs minta
  • Akkumulátoros

Negatívumok:

  • Mikrofon érzékenysége
  • Kevés állítási lehetőség a vezérlőn.

 

Élvezetes órákat éltünk át OHMIBOD Club Vibe 2 örömszerzőjével és bátran ajánljuk kezdőknek és tapasztaltaknak egyaránt.

Mindenkinek jó „játékot” kíván a szexjatekblog.hu párja