Azért indítottuk ezt az oldalt, hogy segítsünk a szexuális téren felfedező körútra indult párokat, nőket férfiakat, a „játékszerek” világában.

KÉRÜNK AMENNYIBEN MÉG NEM MÚLTÁL EL 18 ÉVES HAGYD EL EZT AZ OLDALT.

Több oldalt is kerestünk ahol párok vagy egyedülállók leírják tapasztalataikat, de sajnos nem találtunk olyan oldalt ami megnyugtatna avagy felcsigázna minket ezen eszközök használatára.

2016-ra már több terméket is sikerült kipróbálnunk, tesztelnünk, ígérjük ezeket is hamarosan leírjuk nektek. Jelenleg is több terméket tesztelünk.

Mindig szívesen vesszük visszajelzéseiteket, ajánlásaitokat. Kérdéseiteket amennyiben van küldjétek el nekünk az info@szexjatekblog.hu címre.

Mi szeretünk új dolgokat kipróbálni, és ahogy időnk engedi meg is írjuk véleményünket.

Párként 2011 óta kezdtük tesztelni a szexuális „játékszereket”, és folyamatosan kedvet kapunk új dolgokhoz, amiket majd itt folyamatosan ismertetünk veletek, természetesen szöveges módon, termékképekkel illusztrálva valamint a cég webcímével akitől a terméket beszereztük árat nem közlünk mivel azok akármikor megváltozhatnak.

Igen kizárólag termékképek!
Magáról a „folyamatokról nem fogtok látni semmilyen vizuális médiát(képet, videót) így ha ezért kerested fel ezt az oldalt elnézésedet kérjük, de itt nem fogod megtalálni akármennyire is keresel.

Miről is van szó, a hálószobai elfoglaltságok az utóbbi években jelentősen kibővültek, de még mindig vannak olyan párok, nők és férfiak, akik nem mernek ilyen formában élvezetfokozó eszközöket használni, legfőképpen nem megvásárolni egy boltban az utcáról betérve.

Tipikus mondatok a fejünkben:

  • Mindenki engem néz, mit fognak gondolni ha bemegyek.
  • A boltos azt fogja gondolni perverz vagyok.
  • Olyan kérdéseket fognak feltenni amire nem akarom megmondani a választ vagy esetleg én se tudom.
  • Mi van ha bent egy ismerőssel találkozok, mit mondok neki.
  • Hogy fognak nézni rám amikor kijövök.
  • Milyen csomagolásban fogom megkapni kivilágít majd a táskámból egy…
  • Hogy kérdezzem meg mit vegyek nekem jó ha én ilyen és ilyen vagyok ott…

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a boltosok nagy többsége segítőkész, kedves.

2011-ben az első termékünk vásárlásánál annyira zavarban voltunk hogy megvettük az első terméket amit megláttunk és sajnos a használat közben derültek ki a problémák, túl nagy, túl széles, Illatosított gumiból készült ami igazán idegesítő illatot árasztott magából.

Utána szépen lassan mi is elkezdtünk fejlődni ezen a téren, mondanunk se kell, hogy kis időre visszavetett minket, az efféle vásárlás próbálkozás tekintetében.

De nem adtuk fel és kerestünk más boltokat más termékeket.

Sajnos, mint minden ilyen termék NEM VISSZEVIHETŐ, LEVÁSÁROLHATÓ higiéniai okok miatt.
Természetesen ezzel mindenféleképpen egyetértünk, mert senki sem szeretne egy olyan eszközt használni, ami ki tudja hol járt előtte.

Most már nem csak boltokban hanem webshopokban is vásárolunk, Magyarországon és külföldön is.

Körülbelül, 30-35 boltot jártunk végig Magyarországon. hátha találunk valami nekünk valót.

Az előre leszögeznénk, nem vagyunk azok a bőrszerkós, LATEX imádók, nem ez a mi világunk, mi az egyéb érdekes és élvezetes kiegészítőket vadásszuk. pl.: vibrátor, dildó, gyűrű, maszturbátor(művagina), stb…
A kikötözés és egyéb más S/M tevékenységet, illetve kellékeit jelenleg nem kívánjuk tesztelni.

Már csak egy dolgunk maradt ezen az oldalon, üdvözlünk mindenkit, és reméljük megtaláljátok a megfelelő terméket ti is a tapasztalataink, leírásaink alapján, vagy esetleg anélkül.
Kellemes időtöltést kívánunk.

Az esetleges regisztrációkat semmilyen esetben nem adjuk át más szervezetnek, harmadik személynek, viszont a komment és üzenet küldés miatt kötelezővé tettük a regisztrációt.

A megadott adataitokat senkinek és semmilyen módon nem adjuk KIZÁRÓLAG A HOSSZÁSZÓLÁSOK KEZELÉSÉRE HASZNÁLJUK.

 

Üdvözlettel:

A szexjátékblog.hu párja