Bad Kitty Kiegészítők tesztjei

Bad Kitty – Szerelemhinta

Élvezetes percek a föld felett pár centivel.
Hinta, hinta, …. Sokan ismerjük a mondást, de most itt a felnőtt változat…
Szerelem hinta ami segít, egyébként megoldhatatlan pozitúrák kihasználásában.

Vásároltunk a vágyaim.hu webshopból több termékkel együtt egy Bad Kitty – Szerelemhintát, amit nagy érdeklődéssel bontottunk ki, de volt néhány dolog ami utómunkát igényelt.

A termék ITT megtalálható!
http://www.vagyaim.hu/bad_kitty___szerelemhinta_3991

Mit rejt a doboz?

A doboz kinézete érzéki és vad hatást kelt, de nem kell megijedni…
n_05302980000
Elsőnek szemünk elé kerül egy méretes „fémdarab” ami az összekötő lesz a pántokhoz és a lánchoz.
Masszív részekkel ellátott, fekete vastagon hegesztett fém, biztosra mondhatjuk a látvány alapján a készítő odafigyelt arra, hogy ezt az „extra” terhelés ne tudja összeroppantani, ezt megmutatja a leírásában is olvasható 100kg-os súlykorlát.

A lánc… Itt kicsit már rezeg a léc, sajnos nem éppen a legjobb minőségű láncszemeket használták fel, nagyjából egy méteres hosszban. Ránézésre nem igazán tudjuk elképzelni, hogy 100kg-os terhelést valamint a mozgásból adódó többletterhelést elbírná, így mi ezt le is cseréltük.
Nem nagy összeg, 1000 – 1500 Forintból hosszabb és erősseb láncot tudtunk venni, mivel nekünk sajnos a plafon távolsága miatt sem volt elegendő.
Sajnos a dobozban található karabiner sem volt éppen a legjobb, így ezt is lecseréltük kb. 400 Forintért.

A tipli és kampó jár hozzá, szintén benne van a csomagban, a kampó megfelelő viszont a műagyag tipli sajnos szintén nem a legjobb, nem igazán nyújt megfelelő tartást, cseréltük egy magasabb minőségre kb. 300 Forint.

A leírás sajnos nem igazán segített nekünk az összeállítással kapcsolatban, voltak kérdéses dolgok, de egy kis logikával megoldható.

A szerelemhinta szett tartalmaz még egy kisméretű bőrkorbácsot, valamint egy nagyon alap szemtakarót. A szemtakaró használható, a korbácsról sajnos nem tudunk nyilatkozni mivel azt nem kívántuk kipróbálni, de ki tudja, később még lehet, hogy ezzel is kiegészítjük ezt a tesztet.

A pántokat a fém konzolhoz sorolnánk minőségben, nagyon erőteljes anyagból készült nem fog elszakadni, ez bizony tartani fog, azokat a részeit ahol bőrrel találkozna beborították egy vékony szivacsréteggel, amit helyenként hozzá is varrtak.

Így elsőre a fémkonzolhoz és a pántokhoz tudunk gratulálni a gyártónak.

 

Az összerakás

Első körben, ahhoz, hogy megfelelően rögzítsük érdemes kicsit átnézni a plafon szerkezet és megtalálni azt a pontot, ami kibírja ezt a terhelést, pl.: erősebb betongerenda vagy erős fagerenda.

Szükségünk lesz fúrógépre, fúrószárra 14mm-es lyuk kell a rögzítéshez, ez szintén kicsit küzdelmes folyamat a plafon megfúrása, de ez már nem a termék hibája.

Miután sikeresen megtaláltuk a megfelelő helyet és a kampó már a helyén van, már a további részeknek az egybeépítése könnyebb.

Rángassuk meg, mit bír…

Érdemes mielőtt meztelenül próbálnánk meg, ruhában kicsit megrángatni, beleülni, belefeküdni és kicsit mozogni benne, hogy meggyőződjünk róla, hogy nem fog az élvezetek közben valaki lesni, mivel ha gyengének minősül a földre esés mellett, ami már eleve fájdalmas még el találhat bennünket a masszív fémkonzol is ami elég nagyot tud ütni.

Az élvezetesebb percek… órák… napok…

Miután megküzdöttünk a felszereléssel, jöhet az élvezet.
A termék megfelelően teljesít, a lábaknak külön heveder található, ami állítható és ezzel együtt a hátunknál is módosítható a pánt és ennek a konzolhoz való rögzítésénél még meg is lehet kapaszkodni.

A használat közben kiderült, hogy nagyon, nagyon, nagyon sok pozitúra értelmet nyer a hinta használatával, olyan dogokat is sikerült kipróbálnunk, amit máshogy nem lehetne, akár erőnléti, akár súly vagy biológia okok miatt.

A használat közben ide-oda tudtunk himbálózni amellett, hogy kevesebb energiát kellett felhasználni és így tovább lehet bírni az együttlétet, ha más közbe nem szól.

Kicsit gond viszont, hogy a pántokon lévő szivacs kevésnek minősült, sajnos használat közben észrevehető volt a kidörzsölődés, aminek azért nem igazán lenne szabad.

A szivacsok vékonyak és a terhelés alapján annyira vékonnyá válnak, hogy a pánt mintázata is érezhető.

 

Összesítve:

Sajnos kellenek átalakítások a biztonságos használathoz, de még így is megéri a fáradságot.
Nagyon sok új pozitúra felfedezhető, és nagyon élvezetes pillanatokat lehet átélni ezzel az szettel.
Mi annak ajánljuk, aki szeretne még több módon még több élvezetet, tehát mindenkinek.
Megéri az árát, még akkor is, ha még kell rá költeni külön.

 

Pozitívumok:

  • Több pozitúra megvalósítható
  • Kevésbé fárad el a karunk, lábunk, testünk
  • Élvezetes pillanatok nem mindennapi módon

Negatívumok:

  • Átalakítások szükségesek
  • A szivacs a pántokon túl vékony

 

Élvezetes órákat éltünk át a Bad Kitty – szerelemhintával, és rendszeres használói leszünk.

Mindenkinek jó „játékot” kíván a szexjatekblog.hu párja