Dildók tesztjei

Intimate Spreader dildó

Intimate Spreader dildó

G-pontot stimuláló, hajlítható, extrém alakú, amit aktus közben tudunk használni.

A termék ITT megtalálható.
https://vagyaim.hu/intimate_spreader___lila_3357

Mi is ez?

n_05035170000

A dobozban található egy már már furának mondható gumiborításos redőzött vékony dildó amit a merevítőnek köszönhetően olyan formára tudjuk hajlítani ami nekünk jobban használható aminek a vastagsága 5-8 milliméter.
Első látásra csak ezeket lehet gondolni: Ez mi, ezt hogyan, miért is jó?

Valójában ez egy szemérem ajkakat kicsit szétfeszítő, g-pontot stimuláló dildó, amit megfelelően hajlítva a közepe részben nyomás alatt tartja a g-pontot, és úgy izgatja miközben partnerünk is behatol.

Miért jó?

n_05035170000-6 n_05035170000-5 n_05035170000-3
Vannak hölgyek akiknek a g-pontja mélyebben van elrejtve, amit „normál” szex közben igen nehéz megtalálni, izgatni ez a dildó a formára hajlítás és behelyezés után a g-ponthoz kerül a közepe, majd a játékszer között a hímvessző behatol és ez által a középső része a g-pontnak feszül ezért azt a mozgással együtt folyamatosan izgatja, és olyan élvezeteket tud nyújtani amit más eszközzel nem lehetséges.

Ellenjavallat…

Semmiképpen nem ajánljuk szűkebb vaginával rendelkező hölgyeknek, mert a feszítő hatás adott esetben inkább kellemetlen lehet, így nem ajánlanánk kezdő „játékosoknak”.

A teszt…

Kipróbáltuk.
Fontos megjegyezni, hogy ehhez a játékszerhez nagy mennyiségű síkosítót kell használni, nem szabad elhanyagolni, mert nagy mértékben kitudja dörzsölni a vagina belső falát.

A megfelelő formára alakítás után felhelyeztük, ha jól sikerült kialakítani akkor már érezni is fogjuk hogy a helyén van. Kicsit fura látvány a hogy a két kis végződés nekifeszül a szeméremajkaknak de nem kell megijedni. Az első próbálkozás valószínűleg kicsit kellemetlen lesz, de ebbe is bele kell jönni.

Használat közben jól teljesít, de kicsit azért többet vártunk tőle, megfelelő helyen izgatja a g-pontot, de a síkosítót folyamatosan pótolni kell.

n_05035170000-4

Összesítve:

Részben ajánljuk!!!
A folyamatos síkosító pótlás miatt és a kicsit körülményes megfelelő forma kialakítása miatt csak tapasztalt „játékos” pároknak ajánljuk.

Formatervezés 8pont a 10ből

Anyaga: 8 pont a 10ből

Extra funkciók 0 pont a 10ből

Élvezet: 7pont a 10ből

Összesen: 23pont a 40ből.

Pozitívumok:

  • G-pont izgatása
  • Puha gumírozott
  • Szex közben használható

Negatívumok:

  • Nagy mennyiségű síkosító szükséges
  • Megfelelő formára hajlítás

 

Mi élveztük a Intimate Spreader tesztjét, de csak tapasztaltaknak ajánljuk, ne felejtsetek el síkosítót beszerezni hozzá.

Mindenkinek jó „játékot” kíván a szexjatekblog.hu párja

Még szintén kedvelheted...